Icoon van PotatoNext

Laden . . .

Toegewijde telers

Bij PotatoNext hebben wij hart voor de aardappel en respect voor de natuur. Wij zijn trots op het prachtige product dat we aan onze klanten leveren. De leden van de coöperatie – onze zeer gewaardeerde telers – maken dit elke dag opnieuw mogelijk. Zij zijn een onmisbare schakel in de aardappelketen van PotatoNext.

De bij PotatoNext aangesloten telers, inmiddels rond de 200, staan garant voor een ruime sortering consumptieaardappelen van gangbare en biologische kwaliteitsrassen. Deze hoogstaande rassen worden door de coöperatieleden zorgvuldig geteeld en geselecteerd, om te voldoen aan de diverse eisen en behoeften van de afnemers.

De basis van een vruchtbare samenwerking is de kracht van het collectief. Een bevlogen en betrokken groep coöperatieleden die elkaar voeden, door het delen van kennis en door intensieve ondersteuning op het gebied van raskeuze, teelt, oogst, bewaring en certificeringsprogramma’s.

Samen staan we sterk. Stevig geworteld door onze rijke en jarenlange ervaring ontzorgen en stimuleren we elkaar. Als coöperatieleden van PotatoNext zetten we de schouders eronder. Hebben we transparantie hoog in het vaandel staan. En dragen we zorg voor een smakelijk en duurzaam product vol groeikracht, met een aantrekkelijke poolprijs. Een consumptieaardappel met potentie die op velerlei vlakken meerwaarde biedt!