Icoon van PotatoNext

Laden . . .

Aardappelketen

Van de akker, via de verpakker, vers bij de klant. Daar staan we bij PotatoNext voor. De handelsactiviteiten van onze nieuwe coöperatie zijn ondergebracht in PotatoNext B.V., de verpakkingsactiviteiten in PotatoNext Processing B.V. De komende tijd worden onze producten nog in zowel Purmerend als Oud-Beijerland gekeurd, gewassen, gedroogd, gesorteerd en verpakt. In de nabije toekomst zal PotatoNext zich vestigen in Oud-Beijerland en zullen alle bedrijfsactiviteiten op en vanuit deze locatie worden uitgevoerd.

Jaarlijks oogsten en distribueren wij in onze dynamische organisatie circa 160.000 ton consumptieaardappelen. Rond de 40% daarvan gaat naar Nederlandse afnemers en 60% is bestemd voor klanten in onder meer Spanje, Italië, Duitsland en Polen. PotatoNext levert in binnen- en buitenland aan verschillende marktsegmenten, waaronder retail, foodservice, horeca en de verwerkende industrie.

In de aardappelketen zetten wij alles op alles om kwaliteit leveren. De kracht van PotatoNext ligt in de diepgaande kennis van de aardappelmarkt en de korte lijnen met leveranciers, klanten en natuurlijk de leden van de coöperatie: de telers. Graag vertellen wij meer over de diverse schakels in het teelt-, productie- en distributieproces.