Icoon van PotatoNext

Laden . . .

Snel schakelwerk van supply chain en logistiek

Van de robuuste rassen die bij de teler groeien en gereed worden gemaakt voor transport tot de gewassen en gesorteerde exemplaren die aantrekkelijk verpakt aan afnemers worden geleverd. In de lijn van aardappelveld tot groothandel, foodservice en supermarkt is PotatoNext een betrouwbare en professionele partner.

Jaarlijks leveren wij zo’n 160.000 ton verse aardappelen. Door de korte lijnen in onze coöperatie kunnen we snel reageren op actuele marktomstandigheden en extra vraag en aanbod. In de verpakkingsbedrijven van PotatoNext Processing B.V., nu nog gevestigd in zowel Purmerend als Oud-Beijerland, worden onze producten gekeurd, gewassen, gedroogd, gesorteerd en verpakt. Indien gewenst houden we de keten gekoeld van oorsprong tot aflevering.

Verser dan vers is ons handelsmerk
In de keten van aardappelveld tot groothandel en supermarkt is snelheid een sterke schakel. Net als een perfecte planning, een excellent voorraadbeheer en een gestroomlijnd transport. Onze planners van de afdelingen supply chain en logistiek zijn ijzersterk in het verbinden van al deze schakels. Zeven dagen per week zorgen zij ervoor dat onze versproducten op tijd bij de juiste klant aankomen. Natuurlijk ook met dank aan onze vervoerders, die ervoor zorgen dat onze producten zo snel als mogelijk op hun bestemming komen.