Icoon van PotatoNext

Laden . . .

Wij staan klaar voor onze klanten!

De voordelen van samenwerken met PotatoNext

PotatoNext is een fusie van drie vertrouwde en toonaangevende spelers in de consumptieaardappelenindustrie: Nedato, Agrico en Leo de Kock. Door deze krachtenbundeling ontstond een nieuwe en slagvaardige coöperatie met korte lijnen, rijk aan ervaring en expertise op het gebied van teelt, productie, verpakking en distributie. Graag delen we die passie, professionaliteit en expertise met onze afnemers en partners.

In onze coöperatie zetten wij alles op alles om kwaliteit te koppelen aan een integere en transparante samenwerking. Het leveren van een prachtig product vinden we net zo belangrijk als het onderhouden van een betrouwbare relatie. Niet voor niets werken wij met veel partners al heel lang samen. Dat geldt zowel voor retailklanten als voor horeca, groothandel, distribiteurs en de bedrijven van wie wij het verpakkingsmateriaal afnemen.

We staan voor een snelle levering, in elke gewenste verpakking en tegen een uitstekende prijs. Waar nodig, denken wij mee over trade marketing en productpresentatie.

PotatoNext maakt zich sterk om in de gehele aardappelketen een betrouwbare partner te zijn. Het ontzorgen van telers en klanten is daarbij belangrijk. Door te blijven innoveren en slim en efficiënt te produceren werkten wij aan een toekomstbestendig product dat op vele terreinen meerwaarde heeft.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid en voedselveiligheid. En vinden het belangrijk dat de mensen die ons product telen, in- en verkopen, verwerken en vervoeren daar de waardering voor krijgen die ze verdienen.